Яєчна локшина Fuks 250 г
Яєчна локшина - одна з складових традиційних страв світової кухні. Її подають як основне блюдо з соусами і в якості гарніру до морепродуктів овочів, риби і м'яса.
Секрет яєчної локшини Fuks до консистенції тіста і рівномірному просушуванні з усіх сторін виробу. Тісто, замішане на яйцях, має чудовий смак і колір.
Час приготування локшини всього 3 – 4 хвилини в киплячій воді. Після приготування вона залишається тверда, не розварюється і не втрачає зовнішній вигляд.
Виробництво Польща. Вага 250 г
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Вага | 250 кг |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 16 грн